Familiefeest Erpe-Mere

Indrukwekkende locatie voor een familiefeest bij Erpe-Mere

Bent u op zoek naar een ideale plek om een familiefeest te houden vlakbij Erpe-Mere? Dan is voor u het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Erpe-Mere beschikt over alle troeven om van een familiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van familiefeesten. Het schitterende domein van het oude landhuis is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een familiefeest in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Erpe-Mere. Kort gezegd, voor een gedroomd familiefeest bij Erpe-Mere, één adres: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde familiefeesten.

Onze immense (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft uw familiefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Erpe-Mere ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een mooi familiefeest in stijl

Er is bij Erpe-Mere geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in familiefeesten hebben we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw familiefeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek familiefeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Erpe-Mere bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk familiefeest te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.