Familiefeest Dilbeek

Nieuwenbos: Voor familiefeest in stijl bij Dilbeek

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een familiefeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Dilbeek leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique familiefeesten. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een prachtlocatie voor een familiefeest in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw genodigden een familiefeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om gezellig een familiefeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw familiefeest naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn familiefeest in stijl bij Dilbeek

Er is bij Dilbeek geen mooiere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in familiefeesten bezitten we alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw familiefeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch familiefeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw familiefeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Dilbeek bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk familiefeest te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.