Familiefeest Buggemhout

Stijlvolle familiefeesten in Nieuwenbos bij Buggemhout

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een familiefeest zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Buggemhout gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Buggemhout is zeer geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals familiefeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een droomplek voor uw familiefeest. Als het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en fraaie tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een familiefeest een eclatant succes te maken. Uw familiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een fijn familiefeest in stijl

Er is bij Buggemhout geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in familiefeesten hebben we alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw familiefeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk familiefeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw familiefeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Buggemhout bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk familiefeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: charmante ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.