Familiefeest Brussel

Stijlvolle locatie voor een familiefeest bij Brussel

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een familiefeest te organiseren nabij Brussel? In dat geval is het chique Nieuwenbos ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje vlakbij Brussel is helemaal uitgerust om van een familiefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn zeer geschikt voor familiefeesten. Het adembenemend mooie gebied van het statige landhuis is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique familiefeest in een authentieke stijl en locatie in het landhuis nabij Brussel. Kort gezegd, voor een onvergetelijk familiefeest bij Brussel, slechts één locatie: Nieuwenbos. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde familiefeesten.

De ruime tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw familiefeest nog dat beetje extra cachet. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Brussel ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een fijn familiefeest in stijl

Er is bij Brussel geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in familiefeesten bezitten we alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw familiefeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch familiefeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Brussel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk familiefeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.