Familiefeest Asbeek

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Asbeek !

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een familiefeest wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Asbeek gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Asbeek is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals familiefeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw familiefeest. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en fraaie tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een familiefeest een onvergetelijk succes te maken. Uw familiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een intiem familiefeest in stijl bij Asbeek

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat nodig is om van een familiefeest een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een familiefeest. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw familiefeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder familiefeest, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk familiefeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw familiefeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Asbeek bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk familiefeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.