Familiefeest Opstal

Stijlvolle familiefeesten in Nieuwenbos bij Opstal

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een familiefeest zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Opstal gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Opstal is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals familiefeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw familiefeest. Indien het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere kamer in het huis in landelijke stijl is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een familiefeest een eclatant succes te maken. Uw familiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een intiem familiefeest in stijl

Ons ervaren team weet exact wat allemaal nodig is om van uw familiefeest een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een familiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw familiefeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder familiefeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk familiefeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Opstal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk familiefeest te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.