Familiefeest Meise

Nieuwenbos: Voor familiefeest in stijl bij Meise

Nieuwenbos is een prachtige en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een familiefeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Meise leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique familiefeesten. Ons oergezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een prachtlocatie voor een familiefeest in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw genodigden een familiefeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om gezellig een familiefeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw familiefeest naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem familiefeest in stijl bij Meise

Er is bij Meise geen mooiere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in familiefeesten bezitten we alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw familiefeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch familiefeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw familiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Meise bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk familiefeest te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.