Familiefeest Lierde

Nieuwenbos: Voor familiefeest in stijl bij Lierde

Als u een geschikte plaats zoekt bij Lierde om bvb. een familiefeest te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Lierde prachtige familiefeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een familiefeest in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw familiefeest. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een familiefeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl familiefeesten vieren.

Een intiem familiefeest in stijl

Er is bij Lierde geen betere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in familiefeesten hebben we alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw familiefeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek familiefeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw familiefeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Lierde bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk familiefeest te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.