Familiefeest Liedekerke

Het mooiste plekje nabij Liedekerke voor chique familiefeesten

Nieuwenbos is een fantastische en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een familiefeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Liedekerke is perfect voor (iets) kleinere, chique familiefeesten. Ons gezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een prachtlocatie voor een familiefeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten ontvangen in de unieke en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw genodigden een familiefeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een familiefeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw familiefeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een fijn familiefeest in stijl

Onze ploeg weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een familiefeest een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een familiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw familiefeest tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder familiefeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect familiefeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Liedekerke bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk familiefeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.