Familiefeest Lebbeke

Nieuwenbos: Voor familiefeest in stijl bij Lebbeke

Toevallig op zoek naar een geschikte gelegenheid om een familiefeest te houden in de buurt van Lebbeke? Dan is wellicht het chique Nieuwenbos gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Lebbeke heeft alles om van een familiefeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van familiefeesten. Het fraaie domein van het authentieke landhuis is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique familiefeest in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Lebbeke. Kortom, voor een fantastisch familiefeest bij Lebbeke, slechts één adres: Nieuwenbos! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde familiefeesten.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft uw familiefeest nog dat beetje extra cachet. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Lebbeke ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een intiem familiefeest in stijl bij Lebbeke

Er is bij Lebbeke geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in familiefeesten bezitten we alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw familiefeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek familiefeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw familiefeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw familiefeest bij Lebbeke bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk familiefeest te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.