Familiefeest Haaltert

Stijlvolle locatie voor een familiefeest bij Haaltert

In het gastvrije Nieuwenbos bij Haaltert kunt u terecht als u een onvergetelijk familiefeest wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Haaltert is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme familiefeesten te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus familiefeest. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw familiefeest. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi familiefeest in stijl bij Haaltert

Onze ploeg weet perfect wat nodig is om van een familiefeest een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een familiefeest. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw familiefeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder familiefeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek familiefeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw familiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw familiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Haaltert bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk familiefeest te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Dus, als u een familiefeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.