Familiefeest Aalst

Nieuwenbos: Voor familiefeest in stijl bij Aalst

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een familiefeest zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Aalst gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Aalst is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals familiefeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw familiefeest. Indien de zon van de partij is, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een familiefeest een eclatant succes te maken. Uw familiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi familiefeest in stijl

Er is bij Aalst geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een familiefeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in familiefeesten hebben we alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw familiefeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek familiefeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw familiefeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw familiefeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw familiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw familiefeest bij Aalst bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk familiefeest te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol familiefeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een familiefeest in intieme kring. Kortom, als u een familiefeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.