Doopfeest Kobbegem

Het mooiste plekje bij Kobbegem voor klassevolle doopfeesten

Op zoek naar een leuke plek om een doopfeest te vieren vlakbij Kobbegem? In dat geval is wellicht het chique Nieuwenbos ongetwijfeld een geschikte optie. Deze rustige locatie bij Kobbegem heeft alles in huis om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van doopfeesten. Het mooie gebied van het authentieke landhuis is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een doopfeest in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Kobbegem. Kort gezegd, voor een gedroomd doopfeest bij Kobbegem, één adres: Nieuwenbos. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft uw doopfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kobbegem ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een intiem doopfeest in stijl

Er is bij Kobbegem geen mooiere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een doopfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in doopfeesten hebben we alle troefkaarten om van ieder evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw doopfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect doopfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw doopfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw doopfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw doopfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw doopfeest bij Kobbegem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk doopfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol doopfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een doopfeest in intieme kring. Dus, als u een doopfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.