Directie lunch Steenvoort

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Steenvoort !

Nieuwenbos is een fantastische en zeer gezellige locatie waar u in stijl een directie lunch voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Steenvoort leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique directie lunches. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een directie lunch in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw genodigden een directie lunch die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een directie lunch te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw directie lunch naar een ongezien hoog niveau.

Een mooi directie lunch in stijl bij Steenvoort

Er is bij Steenvoort geen betere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in directie lunches beschikken we over alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw directie lunch een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk directie lunch

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Steenvoort bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.