Directie lunch Rooien

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Rooien

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een directie lunch wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Rooien gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Rooien is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals directie lunches in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw directie lunch. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het landhuis is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een directie lunch een onvergetelijk succes te maken. Uw directie lunch zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een fijn directie lunch in stijl

Er is bij Rooien geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in directie lunches bezitten we alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw directie lunch iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek directie lunch

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Rooien bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.