Directie lunch Opwijk

Indrukwekkende locatie voor een directie lunch bij Opwijk

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Opwijk kunt u terecht als u een onovertroffen directie lunch wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Opwijk is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme directie lunches te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus directie lunch. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw directie lunch. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem directie lunch in stijl bij Opwijk

Er is bij Opwijk geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in directie lunches hebben we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw directie lunch een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk directie lunch

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Opwijk bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.