Directie lunch Merchtem

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Merchtem

Op zoek naar een leuke plaats om een directie lunch te organiseren in de buurt van Merchtem? Dan is voor u het gerenommeerde Nieuwenbos ongetwijfeld een prima tip. Deze fraaie oase van rust nabij Merchtem heeft alles om van een directie lunch een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van directie lunches. Het mooie gebied van het klassieke landhuis is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een fraai directie lunch in een authentieke stijl en setting in het landhuis nabij Merchtem. Dus, voor een perfect directie lunch bij Merchtem, één locatie: Nieuwenbos! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde directie lunches.

De ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw directie lunch nog dat tikkeltje extra cachet. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Merchtem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een intiem directie lunch in stijl bij Merchtem

Onze ploeg weet perfect wat onontbeerlijk is om van een directie lunch een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere plek dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een directie lunch. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw directie lunch tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek directie lunch

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Merchtem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.