Directie lunch Meise

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Meise

Wie zoekt naar de meest geschikte locatie om in stijl een directie lunch te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Meise. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme directie lunch voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw directie lunch zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw directie lunch-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Directie lunch in stijl.

Een intiem directie lunch in stijl bij Meise

Er is bij Meise geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in directie lunches beschikken we over alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw directie lunch iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch directie lunch

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Meise bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk directie lunch te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.