Directie lunch Malderem

Stijlvolle directie lunches in Nieuwenbos bij Malderem

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een directie lunch te laten plaatsvinden bij Malderem? In dat geval is voor u het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Malderem beschikt over alle troeven om van een directie lunch een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van directie lunches. Het fraaie gebied van het oude landhuis is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een directie lunch in een unieke omkadering en stijl in het landhuis bij Malderem. Kortom, voor een fantastisch directie lunch bij Malderem, slechts één adres: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde directie lunches.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw directie lunch nog dat beetje extra cachet. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Malderem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een intiem directie lunch in stijl bij Malderem

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een directie lunch een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een directie lunch. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw directie lunch tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect directie lunch

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Malderem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk directie lunch te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.