Directie lunch Halle

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Halle

Als u een geschikte plaats zoekt bij Halle om bijvoorbeeld een directie lunch te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Halle prachtige directie lunches voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een directie lunch in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw directie lunch. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een directie lunch. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl directie lunches vieren.

Een mooi directie lunch in stijl

Er is bij Halle geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in directie lunches beschikken we over alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw directie lunch iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect directie lunch

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Halle bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.