Directie lunch Haaltert

Fantastische locatie voor een directie lunch bij Haaltert

Bent u op zoek naar een mooie stek om een directie lunch te laten doorgaan nabij Haaltert? In dat geval is voor u het fraaie Nieuwenbos absoluut een goede uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Haaltert is helemaal uitgerust om van een directie lunch een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van directie lunches. Het mooie domein van het authentieke landhuis is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique directie lunch in een unieke stijl en locatie in het landhuis nabij Haaltert. Dus, voor een gedroomd directie lunch bij Haaltert, één adres: Nieuwenbos! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde directie lunches.

Onze immense tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft uw directie lunch nog dat tikkeltje meer cachet. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Haaltert ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een mooi directie lunch in stijl

Het team van Nieuwenbos weet exact wat allemaal nodig is om van uw directie lunch een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een directie lunch. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw directie lunch tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder directie lunch, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect directie lunch

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Haaltert bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk directie lunch te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.