Directie lunch Dendermonde

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Dendermonde !

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Dendermonde kunt u terecht als u een onvergetelijk directie lunch wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de aangename omgeving van Dendermonde is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme directie lunches te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus directie lunch. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw directie lunch. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi directie lunch in stijl bij Dendermonde

Er is bij Dendermonde geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in directie lunches hebben we alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw directie lunch iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect directie lunch

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Dendermonde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk directie lunch te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: charmante ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.