Directie lunch Denderleeuw

Een zalig plaatsje bij Denderleeuw voor klassevolle directie lunches

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een directie lunch te vieren nabij Denderleeuw? In dat geval is het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een geschikte optie. Deze rustige locatie nabij Denderleeuw heeft alles in huis om van een directie lunch een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van directie lunches. Het fraaie domein van het authentieke landhuis is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique directie lunch in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Denderleeuw. Dus, voor een onvergetelijk directie lunch bij Denderleeuw, 1 adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde directie lunches.

Onze immense (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft uw directie lunch nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Denderleeuw ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een intiem directie lunch in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat nodig is om van een directie lunch een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een directie lunch. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw directie lunch tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect directie lunch

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw directie lunch ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Denderleeuw bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk directie lunch te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.