Directie lunch Wemmel

Fantastische locatie voor een directie lunch bij Wemmel

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een directie lunch zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Wemmel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Wemmel is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals directie lunches in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw directie lunch. Wanneer het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een directie lunch een onvergetelijk succes te maken. Uw directie lunch zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een intiem directie lunch in stijl

Er is bij Wemmel geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in directie lunches beschikken we over alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw directie lunch een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect directie lunch

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Wemmel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk directie lunch te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.