Directie lunch Ternat

Een idyllisch plaatsje nabij Ternat voor klassevolle directie lunches

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een directie lunch voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Ternat is perfect voor (iets) kleinere, chique directie lunches. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een directie lunch in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten ontvangen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een directie lunch die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om gezellig een directie lunch te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw directie lunch naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem directie lunch in stijl

Ons ervaren team weet exact wat nodig is om van uw directie lunch een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een directie lunch. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw directie lunch tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect directie lunch

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Ternat bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.