Directie lunch Roosdaal

Een wondermooi plekje bij Roosdaal voor stijlvolle directie lunches

Nieuwenbos is een fantastische en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een directie lunch voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Roosdaal leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique directie lunches. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een mooie locatie voor een directie lunch in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten ontvangen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een directie lunch die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een directie lunch te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw directie lunch naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn directie lunch in stijl bij Roosdaal

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat nodig is om van een directie lunch een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een directie lunch. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw directie lunch tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch directie lunch

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Roosdaal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk directie lunch te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.