Directie lunch Lierde

Een zalig plekje nabij Lierde voor klassevolle directie lunches

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Lierde om bvb. een directie lunch te houden, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Lierde prachtige directie lunches voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een directie lunch in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw directie lunch. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een directie lunch. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl directie lunches vieren.

Een mooi directie lunch in stijl bij Lierde

Er is bij Lierde geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in directie lunches beschikken we over alle troefkaarten om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw directie lunch iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch directie lunch

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Lierde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk directie lunch te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.