Directie lunch Lebbeke

Stijlvolle directie lunches in Nieuwenbos bij Lebbeke

In het gastvrije Nieuwenbos bij Lebbeke kunt u terecht als u een onvergetelijk directie lunch wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Lebbeke is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme directie lunches te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus directie lunch. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw directie lunch. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem directie lunch in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een directie lunch een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een directie lunch. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw directie lunch tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder directie lunch, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch directie lunch

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Lebbeke bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk directie lunch te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.