Directie lunch Herne

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Herne

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een directie lunch wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Herne gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Herne is zeer geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige events zoals directie lunches in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw directie lunch. Als de zon schijnt, is de goed onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een directie lunch een onvergetelijk succes te maken. Uw directie lunch zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een fijn directie lunch in stijl

Er is bij Herne geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in directie lunches bezitten we alle troeven om van elk evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw directie lunch iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch directie lunch

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Herne bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.