Directie lunch Gent

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Gent

Wie zoekt naar een geschikte locatie om in stijl een directie lunch te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Gent. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme directie lunch voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw directie lunch zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw directie lunch-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Directie lunch in stijl.

Een mooi directie lunch in stijl bij Gent

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een directie lunch een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een directie lunch. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw directie lunch tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk directie lunch

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Gent bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk directie lunch te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.