Directie lunch Buggemhout

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Buggemhout

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een directie lunch wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Buggemhout gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Buggemhout is heel geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals directie lunches in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een droomplek voor uw directie lunch. Wanneer de zon schijnt, is de prima onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een directie lunch een eclatant succes te maken. Uw directie lunch zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een fijn directie lunch in stijl

Er is bij Buggemhout geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een directie lunch.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in directie lunches hebben we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw directie lunch iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect directie lunch

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw directie lunch ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Buggemhout bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk directie lunch te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.