Directie lunch Brussel

Nieuwenbos: Voor directie lunch in stijl bij Brussel

Op zoek naar een leuke plek om een directie lunch te organiseren vlakbij Brussel? In dat geval is voor u het Nieuwenbos gegarandeerd een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust bij Brussel beschikt over alle troeven om van een directie lunch een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn helemaal geschikt voor directie lunches. Het adembenemend mooie gebied van het klassieke landhuis is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique directie lunch in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Brussel. Kortom, voor een fantastisch directie lunch bij Brussel, één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde directie lunches.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw directie lunch nog dat beetje extra ‘cachet’. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Brussel ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een mooi directie lunch in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een directie lunch een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een directie lunch. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw directie lunch tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek directie lunch

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Brussel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk directie lunch te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.