Directie lunch Brakel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Brakel !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een directie lunch wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Brakel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Brakel is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige events zoals directie lunches in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw directie lunch. Indien het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een directie lunch een onvergetelijk succes te maken. Uw directie lunch zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi directie lunch in stijl bij Brakel

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw directie lunch een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een directie lunch. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw directie lunch tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder directie lunch, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek directie lunch

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw directie lunch ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw directie lunch werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw directie lunch bij Brakel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk directie lunch te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Dus, als u een directie lunch in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.