Directie lunch Aalst

Indrukwekkende locatie voor een directie lunch bij Aalst

Aan het speuren naar een knappe plek om een directie lunch te vieren vlakbij Aalst? Dan is voor u het fraaie Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord nabij Aalst heeft alles om van een directie lunch een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van directie lunches. Het fraaie domein van het oude landhuis is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique directie lunch in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Aalst. Kortom, voor een perfect directie lunch bij Aalst, 1 adres: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde directie lunches.

De uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft uw directie lunch nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aalst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een fijn directie lunch in stijl bij Aalst

Ons ervaren team weet exact wat nodig is om van uw directie lunch een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een directie lunch. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw directie lunch tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder directie lunch, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk directie lunch

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw directie lunch ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw directie lunch. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw directie lunch alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw directie lunch bij Aalst bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk directie lunch te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol directie lunch

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een directie lunch in intieme kring. Kortom, als u een directie lunch in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.