Communiefeest Roosdaal

Een zalig plaatsje nabij Roosdaal voor stijlvolle communiefeesten

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een communiefeest zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Roosdaal gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Roosdaal is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals communiefeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw communiefeest. Indien de zon schijnt, is de netjes onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een communiefeest een eclatant succes te maken. Uw communiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een intiem communiefeest in stijl bij Roosdaal

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een communiefeest een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een communiefeest. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw communiefeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder communiefeest, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek communiefeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw communiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw communiefeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw communiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw communiefeest bij Roosdaal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk communiefeest te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol communiefeest

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een communiefeest in intieme kring. Kortom, als u een communiefeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.