Communiefeest Geraardsbergen

Een wondermooi plaatsje bij Geraardsbergen voor klassevolle communiefeesten

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een communiefeest wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Geraardsbergen gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Geraardsbergen is zeer geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals communiefeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw communiefeest. Als het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het landhuis is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een communiefeest een eclatant succes te maken. Uw communiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een intiem communiefeest in stijl

Onze ploeg weet perfect wat nodig is om van uw communiefeest een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een communiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw communiefeest tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder communiefeest, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch communiefeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw communiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw communiefeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw communiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw communiefeest bij Geraardsbergen bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk communiefeest te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol communiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een communiefeest in intieme kring. Kortom, als u een communiefeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.