Communiefeest Brussel

Het beste plaatsje bij Brussel voor klassevolle communiefeesten

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een communiefeest zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Brussel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Brussel is zeer geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige events zoals communiefeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw communiefeest. Als de zon van de partij is, is de goed onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een communiefeest een onvergetelijk succes te maken. Uw communiefeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een fijn communiefeest in stijl bij Brussel

Het team van Nieuwenbos weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van uw communiefeest een eclatant succes te maken. Geen betere plek dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een communiefeest. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw communiefeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder communiefeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek communiefeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw communiefeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw communiefeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw communiefeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw communiefeest bij Brussel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk communiefeest te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol communiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een communiefeest in intieme kring. Dus, als u een communiefeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.