Communiefeest Lierde

Een idyllisch plekje nabij Lierde voor chique communiefeesten

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een communiefeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Lierde leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique communiefeesten. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een mooie locatie voor een communiefeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een communiefeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een communiefeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw communiefeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi communiefeest in stijl

Er is bij Lierde geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een communiefeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in communiefeesten bezitten we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw communiefeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek communiefeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw communiefeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw communiefeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw communiefeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw communiefeest bij Lierde bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk communiefeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol communiefeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een communiefeest in intieme kring. Dus, als u een communiefeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.