Businessdiner Ternat

Nieuwenbos: Voor businessdiner in stijl bij Ternat

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een businessdiner zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Ternat gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Ternat is uitermate geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals businessdiners in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw businessdiner. Als het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk niets verloren. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het landhuis is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een businessdiner een onvergetelijk succes te maken. Uw businessdiner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een fijn businessdiner in stijl bij Ternat

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een businessdiner een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een businessdiner. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw businessdiner tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder businessdiner, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect businessdiner

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Ternat bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.