Businessdiner Roosdaal

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Roosdaal

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een businessdiner zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Roosdaal gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Roosdaal is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals businessdiners in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw businessdiner. Als de zon van de partij is, is de prima onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het landhuis is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een businessdiner een eclatant succes te maken. Uw businessdiner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een mooi businessdiner in stijl bij Roosdaal

Onze ploeg weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van een businessdiner een eclatant succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een businessdiner. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw businessdiner tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder businessdiner, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect businessdiner

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Roosdaal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.