Businessdiner Opstal

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Opstal

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Opstal om bvb. een businessdiner te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Opstal prachtige businessdiners voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een businessdiner in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw businessdiner. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een businessdiner. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl businessdiners vieren.

Een fijn businessdiner in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat nodig is om van uw businessdiner een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een businessdiner. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw businessdiner tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder businessdiner, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk businessdiner

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Opstal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk businessdiner te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.