Businessdiner Ninove

Een wondermooi plekje nabij Ninove voor stijlvolle businessdiners

Op zoek naar een geschikte stek om een businessdiner te houden in de buurt van Ninove? Dan is voor u het Nieuwenbos absoluut een prima optie. Deze fraaie oase van rust nabij Ninove beschikt over alle troeven om van een businessdiner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van businessdiners. Het fraaie domein van het authentieke landhuis is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een businessdiner in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Ninove. Kort samengevat, voor een perfect businessdiner bij Ninove, één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde businessdiners.

De ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw businessdiner nog dat beetje extra cachet. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Ninove ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een fijn businessdiner in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw businessdiner een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een businessdiner. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw businessdiner tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder businessdiner, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek businessdiner

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Ninove bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.