Businessdiner Mollem

Nieuwenbos: Voor businessdiner in stijl bij Mollem

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een businessdiner voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Mollem is perfect voor (iets) kleinere, chique businessdiners. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een prachtlocatie voor een businessdiner in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een businessdiner die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om gezellig een businessdiner te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw businessdiner op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een fijn businessdiner in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw businessdiner een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een businessdiner. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw businessdiner tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder businessdiner, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch businessdiner

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Mollem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.