Businessdiner Londerzeel

Exclusieve locatie voor een businessdiner bij Londerzeel

Als u een geschikte plaats zoekt bij Londerzeel om bvb. een businessdiner te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Londerzeel prachtige businessdiners voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een businessdiner in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw businessdiner. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een businessdiner. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl businessdiners vieren.

Een fijn businessdiner in stijl bij Londerzeel

Er is bij Londerzeel geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in businessdiners hebben we alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek businessdiner

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Londerzeel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk businessdiner te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.