Businessdiner Herne

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Herne

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een businessdiner voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Herne is perfect voor (iets) kleinere, chique businessdiners. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een mooie locatie voor een businessdiner in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten ontvangen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een businessdiner die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een businessdiner te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw businessdiner op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi businessdiner in stijl

Er is bij Herne geen betere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in businessdiners bezitten we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect businessdiner

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Herne bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk businessdiner te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.