Businessdiner Halle

Nieuwenbos: Voor businessdiner in stijl bij Halle

Op zoek naar een ideale stek om een businessdiner te houden vlakbij Halle? Dan is voor u het Nieuwenbos absoluut een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Halle is helemaal uitgerust om van een businessdiner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn zeer geschikt voor businessdiners. Het adembenemend mooie domein van het authentieke landhuis is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique businessdiner in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Halle. Kort samengevat, voor een perfect businessdiner bij Halle, één adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde businessdiners.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw businessdiner nog dat tikkeltje meer cachet. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Halle ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een intiem businessdiner in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van een businessdiner een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een businessdiner. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw businessdiner tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder businessdiner, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk businessdiner

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw businessdiner ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Halle bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk businessdiner te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.