Businessdiner Haaltert

Nieuwenbos: Voor businessdiner in stijl bij Haaltert

Op zoek naar een mooie stek om een businessdiner te organiseren nabij Haaltert? In dat geval is voor u het chique Nieuwenbos absoluut een geschikte optie. Deze rustige locatie in de buurt van Haaltert heeft alles in huis om van een businessdiner een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van businessdiners. Het sprookjesachtige gebied van het klassieke landhuis is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een fraai businessdiner in een authentieke stijl en locatie in het landhuis bij Haaltert. Kortom, voor een gedroomd businessdiner bij Haaltert, slechts één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde businessdiners.

Onze immense (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw businessdiner nog dat tikkeltje extra cachet. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Haaltert ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een fijn businessdiner in stijl

Er is bij Haaltert geen mooiere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in businessdiners beschikken we over alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect businessdiner

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Haaltert bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk businessdiner te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.