Businessdiner Geraardsbergen

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Geraardsbergen

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een businessdiner wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Geraardsbergen gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Geraardsbergen is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals businessdiners in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw businessdiner. Indien het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een businessdiner een eclatant succes te maken. Uw businessdiner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi businessdiner in stijl

Er is bij Geraardsbergen geen mooiere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in businessdiners bezitten we alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw businessdiner iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk businessdiner

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw businessdiner ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Geraardsbergen bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.