Businessdiner Dilbeek

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Dilbeek

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Dilbeek kunt u terecht als u een onvergetelijk businessdiner wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Dilbeek is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme businessdiners te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus businessdiner. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw businessdiner. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn businessdiner in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat nodig is om van een businessdiner een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een businessdiner. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw businessdiner tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder businessdiner, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch businessdiner

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Dilbeek bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.