Businessdiner Brussel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Brussel !

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een businessdiner zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Brussel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Brussel is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals businessdiners in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw businessdiner. Wanneer de zon schijnt, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een businessdiner een onvergetelijk succes te maken. Uw businessdiner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een mooi businessdiner in stijl bij Brussel

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van uw businessdiner een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een businessdiner. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw businessdiner tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder businessdiner, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk businessdiner

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Brussel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk businessdiner te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.